Mine tjenester

Dette tilbyr jeg for å hjelpe deg på veien mot kjærligheten

Matchmaking

Er du på utkikk etter en seriøs kjæreste? og kanskje er du litt lei av nett- og app datingens mange utfordringer? Jeg er her for å hjelpe deg med å finne kjærligheten på en enkel og personlig måte. Mitt mål er å koble sammen mennesker basert på ekte kompatibilitet, og jeg tar meg tid til å forstå dine unike ønsker og behov.

Jeg tror på ekte forbindelser, bortenfor algoritmer og overfladiske profiler. Sammen med deg vil jeg jobbe for å finne noen som deler dine verdier, interesser og livsmål. Jeg jobber i samarbeid med Matchmaking byrået Venus og Mars, og har tilgang til flere tusen single i deres databaser. 

Jeg har allerede hjulpet mange mennesker med å finne kjærligheten, og jeg ser frem til å hjelpe deg med din reise mot et meningsfullt og varig forhold.

Ta kontakt med meg i dag for å starte ditt matchmaking-eventyr og begynne reisen mot å finne den du virkelig er ment å være sammen med.

Klikk her for Matchmaking

Date Coaching

Er du klar til å forbedre dine datingferdigheter og øke sjansene for å finne meningsfulle forhold? Som din personlige date coach er jeg her for å hjelpe deg med å navigere gjennom datingverdenen med selvtillit og suksess.

Jeg tror på at dating skal være en positiv opplevelse som fører til ekte forbindelser. Uansett om du er ny i datingverdenen, nylig singel, eller ønsker å forbedre ditt nåværende forhold, tilbyr jeg skreddersydde råd og veiledning for å hjelpe deg med å nå dine datingmål.

Sammen vil vi arbeide med å forstå dine unike behov, mål og utfordringer. Jeg gir deg praktiske ferdigheter, innsikt og strategier for å bygge tillit, forbedre kommunikasjon og skape meningsfulle forbindelser med potensielle partnere.

La meg hjelpe deg med å skape en vellykket datingreise og finne den rette personen for deg. Kontakt meg i dag for å begynne din reise mot mer givende og vellykkede datingopplevelser.

Klikk her for Date Coaching

Samtaleterapi

Dine datingopplevelser kan ofte gå langt dypere enn bare overfladiske utfordringer. Det er gjerne i møte med andre mennesker at vi møter oss selv og hva vi strever med. Som din dedikerte datingterapeut er jeg her for å hjelpe deg med å utforske og støtte de underliggende emosjonelle aspektene som kan påvirke dine forhold og datingvalg.

Jeg tror på å skape et trygt og støttende rom hvor du kan utforske dine følelser, tanker og mønstre knyttet til kjærlighet og forhold. Gjennom terapi vil vi arbeide sammen for å øke din selvbevissthet, forbedre dine kommunikasjonsferdigheter og utvikle sunne forhold til deg selv og andre.

Enten du har tidligere erfaringer som påvirker dine nåværende forhold, eller om du ønsker å utforske dypere emosjonelle utfordringer som påvirker din datingprosess, er jeg her for å veilede deg på veien mot økt innsikt, vekst og velvære.

La meg hjelpe deg med å bygge sunne og givende forhold, både med andre og med deg selv. Kontakt meg i dag for å starte din terapireise mot et mer harmonisk og tilfredsstillende kjærlighetsliv.

Klikk her for samtaleterapi

Kontaktskjema for samtaleterapi og Date Coaching

Fyll ut informasjonen i skjema under så kontakter jeg deg innen 24 timer.