Ja takk, send meg guiden gratis!✨

Når du vet hva verdiene dine er, og begynner å leve etter de, så vil du oppleve at alt endelig faller på plass og du vil stråle innenfra og ut!

Dette er for deg som vil kjenne på den deilige følelsen av å virkelig vite hvem du er og endelig leve ut i fra verdiene dine.

Verdiene dine forteller deg hvem du er, hva som er viktig for deg og hvordan du ønsker å leve. Hvis vi prøver å gjøre noe uten å ha verdiene våre på plass, så blir det ofte opp til tilfeldighetene. Det skaper vonde følelser og usikkerhet. Dette gjelder også i kjærligheten. Hvis du leter etter en partner uten vite hva som er viktig for deg, så vil du kunne bli utydelig om hvem du er ovenfor den du møter og ofte velge noen kun ut i fra følelsene det gir der og da. Verdiene dine fungerer derfor som en retningssnor i livet ditt, slik at du kan ta riktigere valg for deg selv og ha mer av de gode følelsene, og det vil vi! 

I denne guiden får du verktøy til å kartlegge verdiene dine. Du får  klarhet i:

✨ Hva som er viktig for deg

✨ Hvor mye du lever ut ifra dette

✨ Hvilke områder du ikke lever ut ifra verdiene dine

✨ Hvor du må gjøre endringer for å leve mer i tråd med deg selv og  kjenne på den deilige følelsen det gir.

Når du har gjort oppgavene så har du ditt helt eget kompass å navigere etter!

Guiden er laget før jeg begynte å jobbe som Datingterapeuten, så den er laget litt mer ift verdier generelt. Men det er supert å gjøre oppgaven mer generelt først, og så kan du bruke det samme verktøyet til å gjøre oppgaven mer spesifikt ift hva slags verdier du har og ønsker i kjærlighetslivet ditt <3 

Jeg vil finne min retning!✨

 

 

 

Lytt til kroppen, den lyver aldri!

Jeg heter Hege Christine og har bachelor i sosialt arbeid og profesjonsutdanning som psykoterapeut. Jeg brenner for å hjelpe single med å utvikle forholdet de har til seg selv, slik at de kan transformere kjærlighetslivet sitt og gå inn i kvalitets forhold.

Å bli kjent med meg selv på dybden, hvem jeg virkelig er og hvilke behov jeg har, har virkelig endret livet mitt. og når du kan bringe med deg denne kunnskapen inn i datingen din, så vil du merke store endringer.

Her kan du begynne å bli kjent med deg selv, ved å kartlegge verdiene dine<3

Jeg håper du vil være med!

Klem Hege Christine

Gi meg guiden til å finne mine verdier!✨