Ja takk, send meg guiden gratis!✨Når du vet hva verdiene dine er, og endelig begynner å leve etter de, så vil du oppleve at alt endelig faller på plass og du vil stråle innenfra og ut!

Dette er for deg som vil kjenne på den deilige følelsen av å virkelig vite hvem du er og endelig leve ut i fra verdiene dine.

Verdiene dine forteller deg hvem du er, hva som er viktig for deg og hvordan du ønsker å leve. Hvis vi prøver å gjøre noe uten å ha verdiene våre på plass, så blir det ofte opp til tilfeldighetene. Det skaper vonde følelser og usikkerhet. Dette gjelder også i kjærligheten. Hvis du leter etter en partner uten vite hva som er viktig for deg, så vil du kunne bli utydelig om hvem du er ovenfor den du møter og ofte velge noen kun ut i fra følelsene det gir der og da. Verdiene dine fungerer derfor som en retningssnor i livet ditt, slik at du kan ta riktigere valg for deg selv og ha mer av de gode følelsene, og det vil vi! 

I denne guiden får du verktøy til å kartlegge verdiene dine. Du får  klarhet i:

✨ Hva som er viktig for deg

✨ Hvor mye du lever ut ifra dette

✨ Hvilke områder du ikke lever ut ifra verdiene dine

✨ Hvor du må gjøre endringer for å leve mer i tråd med deg selv og  kjenne på den deilige følelsen det gir.

Når du har gjort oppgavene så har du ditt helt eget kompass å navigere etter!

Guiden er laget før jeg begynte å jobbe som Datingterapeuten, så den er laget litt mer ift verdier generelt. Men det er supert å gjøre oppgaven mer generelt først, og så kan du bruke det samme verktøyet til å gjøre oppgaven mer spesifikt ift hva slags verdier du har og ønsker i kjærlighetslivet ditt <3 

Jeg vil finne min retning!✨

 

 

 

Lytt til kroppen, den lyver aldri!

Jeg heter Hege Christine og har bachelor i sosialt arbeid og profesjonsutdanning som Gestaltterapeut med godkjenning til å praktisere gjennom MNGF. Jeg er lidenskapelig opptatt av kroppens unike evne til å kommunisere hvilke behov vi har og at det å leve i tråd med seg selv intuitivt er helt nødvendig for å kunne leve et godt liv.

Vi lever i et samfunn med stadig høyere krav, hvor vi lærer å leve ut i fra hodet og sette egne behov til side. Samtidig har den psykiske helsen til befolkningen har aldri vært dårligere og utbrenthet er blitt en folkesykdom.

Å endre fokus fra omverdenens krav, til hva jeg hadde behov for og ønsket, har virkelig endret livet mitt.

Jeg mener tiden er inne for å sette fokus på mennesket som et helhetlig individ og at det viktigste er at du har det bra innenfra og ut!

Jeg håper du vil være med!

Klem Hege Christine

Gi meg guiden til å finne mine verdier!✨